Kamer gezocht Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studentenstad Nijmegen

Je gaat studeren, het is zover! In je studententijd ga je ontzettend groeien, dingen ontdekken, en natuurlijk studeren. Je hebt Nijmegen gekozen als jouw thuis voor de komende jaren. SSH& helpt je bij je zoektocht naar een kamer in deze fijne studentenstad. Wil je actief zijn bij een vereniging tijdens je studententijd? Er is genoeg keuze in Nijmegen, zo zijn er diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen voor studenten. Natuurlijk valt er in de stad zelf ook genoeg te ontdekken. Denk aan het Waalstrandje, het Kronenburgerpark en natuurlijk de Nijmeegse Vierdaagse. 

Een thuis in Nijmegen

Het vinden en hebben van een fijn thuis tijdens je studententijd is erg belangrijk. Je wilt je eigen plekje hebben waar je je veilig en fijn voelt én waar je kan gaan genieten van het studentenleven. SSH& biedt in Nijmegen veel kamers te huur aan. Ooit zijn we begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, inmiddels zijn we de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. 

SSH& studentenhuisvester

De zoektocht naar een kamer is wellicht niet makkelijk. Wij helpen je graag. Momenteel bezitten we bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Ons doel is om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk verwelkomen we ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals. 

Reageren op kamers in ons aanbod

Met ons lotingsysteem maak jij vaak kans op een kamer. Het is wel belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website én dat je beschikt over een geldig studiebewijs. Daarna kan je gaan reageren op het aanbod. Elke week op woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe aanbod online. Je reageert dan op één kamer, omdat je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer. Zodra je eenmaal een kamer van ons huurt, kan je ook gaan reageren op woningen. 

Je maakt bij ons elke week kans op een kamer, houd daarom het aanbod goed in de gaten! Zo heb jij het snelst een fijne en betaalbare studentenkamer in Nijmegen. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon