Geen objecten gevonden

Kamer gezocht Nijmegen

Studentenstad Nijmegen

Je gaat studeren, het is zover! In je studententijd ga je ontzettend groeien, dingen ontdekken, en natuurlijk studeren. Je hebt Nijmegen gekozen als jouw thuis voor de komende jaren. SSH& helpt je bij je zoektocht naar een kamer in deze fijne studentenstad. Wil je actief zijn bij een vereniging tijdens je studententijd? Er is genoeg keuze in Nijmegen, zo zijn er diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen voor studenten. Natuurlijk valt er in de stad zelf ook genoeg te ontdekken. Denk aan het Waalstrandje, het Kronenburgerpark en natuurlijk de Nijmeegse Vierdaagse. 

Een thuis in Nijmegen

Het vinden en hebben van een fijn thuis tijdens je studententijd is erg belangrijk. Je wilt je eigen plekje hebben waar je je veilig en fijn voelt én waar je kan gaan genieten van het studentenleven. SSH& biedt in Nijmegen veel kamers te huur aan. Ooit zijn we begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, inmiddels zijn we de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. 

SSH& studentenhuisvester

De zoektocht naar een kamer is wellicht niet makkelijk. Wij helpen je graag. Momenteel bezitten we bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Ons doel is om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk verwelkomen we ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals. 

Reageren op kamers in ons aanbod

Met ons lotingsysteem maak jij vaak kans op een kamer. Het is wel belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website én dat je beschikt over een geldig studiebewijs. Daarna kan je gaan reageren op het aanbod. Elke week op woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe aanbod online. Je reageert dan op één kamer, omdat je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer. Zodra je eenmaal een kamer van ons huurt, kan je ook gaan reageren op woningen. 

Je maakt bij ons elke week kans op een kamer, houd daarom het aanbod goed in de gaten! Zo heb jij het snelst een fijne en betaalbare studentenkamer in Nijmegen. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven