Kamer Arnhem te huur

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Dagelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem de studentenstad

Je gaat beginnen aan een studie in Arnhem, en je zou ook graag in deze fijne stad op kamers willen. Heel begrijpelijk, want de stad heeft je veel moois te bieden. Zo is er het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Je studententijd gaat beginnen, en SSH& ondersteunt je hier graag in.

Kamers te huur in Arnhem

Op kamers gaan in de stad waar je studeert is natuurlijk heel fijn. Maar hoe kom je aan een kamer? En hoe vergroot ik mijn kansen op een kamer? We snappen dat je met deze vragen zit. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen. SSH& is namelijk dé studentenhuisvester van Arnhem. Ooit zijn we begonnen in Nijmegen en inmiddels bieden we veel kamers en woningen aan voor studenten in zowel Nijmegen als Arnhem.

SSH& als verhuurder

Studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem helpen we graag. We bieden veel kamers en woningen aan voor deze doelgroep. In Arnhem en Nijmegen hebben we in totaal bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen én ongeveer 80 stadspanden. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk hoort hierbij ook een goede dienstverlening. Ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals, die een kortere tijd willen verblijven in onze kamers, verwelkomen we graag.

Inschrijven en reageren op de kamers

Ons lotingsysteem zorgt ervoor dat jij elke week kans maakt op een kamer. Je maakt een gratis profiel aan op onze website en hierna kan je gaan reageren op het aanbod. Wel dien je te beschikken over een geldig studiebewijs. Elke week op woensdag om 12:00u komt het nieuwe aanbod online, en dan kan je reageren op één kamer of woning.

We helpen je graag bij de zoektocht naar een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd. Schrijf je in en maak elke week opnieuw kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon