Geen objecten gevonden

Kamer Arnhem te huur

Arnhem de studentenstad

Je gaat beginnen aan een studie in Arnhem, en je zou ook graag in deze fijne stad op kamers willen. Heel begrijpelijk, want de stad heeft je veel moois te bieden. Zo is er het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Je studententijd gaat beginnen, en SSH& ondersteunt je hier graag in.

Kamers te huur in Arnhem

Op kamers gaan in de stad waar je studeert is natuurlijk heel fijn. Maar hoe kom je aan een kamer? En hoe vergroot ik mijn kansen op een kamer? We snappen dat je met deze vragen zit. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen. SSH& is namelijk dé studentenhuisvester van Arnhem. Ooit zijn we begonnen in Nijmegen en inmiddels bieden we veel kamers en woningen aan voor studenten in zowel Nijmegen als Arnhem.

SSH& als verhuurder

Studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem helpen we graag. We bieden veel kamers en woningen aan voor deze doelgroep. In Arnhem en Nijmegen hebben we in totaal bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk hoort hierbij ook een goede dienstverlening. Ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals, die een kortere tijd willen verblijven in onze kamers, verwelkomen we graag.

Inschrijven en reageren op de kamers

Ons lotingsysteem zorgt ervoor dat jij elke week kans maakt op een kamer. Je maakt een gratis profiel aan op onze website en hierna kan je gaan reageren op het aanbod. Wel dien je te beschikken over een geldig studiebewijs. Elke week op woensdag om 12:00u komt het nieuwe aanbod online, en dan kan je reageren op één kamer of woning.

We helpen je graag bij de zoektocht naar een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd. Schrijf je in en maak elke week opnieuw kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven