Kamer Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem een fijne plek om te wonen

Je staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk: je studententijd. Het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Arnhem heeft studenten veel mooie dingen te bieden. De culturele hoofdstad van Oost-Nederland laat je dan ook snel thuis voelen. Samen met medestudenten en huisgenoten ga jij een mooie tijd tegemoet in deze fijne stad.

Een eigen plek

Natuurlijk wil je ook graag een kamer in Arnhem hebben, zodat jij optimaal kan genieten van al het fijns dat de stad te bieden heeft. Creëer een fijn en vertrouwd thuis in deze nieuwe stad. SSH& is ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in zowel Nijmegen als Arnhem.

Over SSH&

SSH& is er voor alle studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. Met bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden is SSH& dé studentenhuisvester in deze steden. Wij staan voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Ook staan wij open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals, die hier voor een korte tijd willen verblijven.

Inschrijven en reageren

Wij werken met een lotingsysteem waardoor jij elke week kans maakt op een kamer. Hiervoor moet je eerst een gratis profiel aanmaken op de website. Vanaf dat moment kan je elke woensdag vanaf 12:00u reageren op één kamer. Het is mogelijk om direct op onze woningen én kamers in Arnhem reageren, ook als je nog niet bij SSH& huurt. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs.

Een veilige en betaalbare plek in Arnhem die jij je thuis kan noemen. SSH& helpt je graag bij deze zoektocht. Elke week maak je opnieuw kans op een kamer! Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in de mooie stad Arnhem. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon
Youtube thumbnail