Kamer Arnhem

Arnhem een fijne plek om te wonen

Je staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk: je studententijd. Het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Arnhem heeft studenten veel mooie dingen te bieden. De culturele hoofdstad van Oost-Nederland laat je dan ook snel thuis voelen. Samen met medestudenten en huisgenoten ga jij een mooie tijd tegemoet in deze fijne stad.

Een eigen plek

Natuurlijk wil je ook graag een kamer in Arnhem hebben, zodat jij optimaal kan genieten van al het fijns dat de stad te bieden heeft. Creëer een fijn en vertrouwd thuis in deze nieuwe stad. SSH& is ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in zowel Nijmegen als Arnhem.

Over SSH&

SSH& is er voor alle studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. Met bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden is SSH& dé studentenhuisvester in deze steden. Wij staan voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Ook staan wij open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals, die hier voor een korte tijd willen verblijven.

Inschrijven en reageren

Wij werken met een lotingsysteem waardoor jij elke week kans maakt op een kamer. Hiervoor moet je eerst een gratis profiel aanmaken op de website. Vanaf dat moment kan je elke woensdag vanaf 12:00u reageren op één kamer. Het is mogelijk om direct op onze woningen én kamers in Arnhem reageren, ook als je nog niet bij SSH& huurt. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs.

Een veilige en betaalbare plek in Arnhem die jij je thuis kan noemen. SSH& helpt je graag bij deze zoektocht. Elke week maak je opnieuw kans op een kamer! Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in de mooie stad Arnhem. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven