Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Ik wil op kamers

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Je begint een nieuwe studie of misschien volg je al een opleiding, dan wil je natuurlijk optimaal genieten van je studentenperiode. En hoe kan dat beter dan door op kamers te gaan? Maar hoe zet je deze stap dan, en wat moet je daarvoor doen?

Ben je er klaar voor?

Bedenk eerst goed of je klaar bent om deze stap te nemen, het is echter niet niks om op kamers te gaan. Wil je het echt? Vaak gaan studenten op kamers omdat de studie die ze doen te ver weg ligt. Ook kan het zo zijn dat je toe bent aan vrijheid, het studentenleven leven zonder dat je nog bij je ouders woont.

En dan nog een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen: Kan je het financieren om op kamers te gaan?

Hoe ga je op kamers?

Wanneer je gaat studeren wil je natuurlijk echt het studentenleven ervaren. In Arnhem komt dat zeker goed. De stad bruist van uitgaansgelegenheden, events en feesten georganiseerd door studentenverenigingen.

Hoe werkt SSH&?

Met ons lotingsysteem maak je iedere week kans op woonruimte. Het nieuwe aanbod verschijnt iedere week op woensdag om 12:00u online. Je kan dan reageren op één kamer of woning.

Via onze website kan je gratis een profiel aanmaken, je moet dan wel in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Na het aanmaken van je profiel kan het reageren beginnen!

Inschrijven