Geen objecten gevonden

Alle informatie over De Roos met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Dit complex aan de Rosendaalsestraat ligt vlakbij Sonsbeek park in de wijk Klarendal. Het centraal station en het centrum zijn op loopafstand, hoe ideaal! Een supermarkt en andere winkels vind je in de buurt. Kortom, een aantrekkelijke plek om te wonen voor studenten!

Wat voor kamers zijn er?

Het complex telt 70 zelfstandige studentenwoningen uit 1980. Deze appartementen zijn verdeeld over twee naast elkaar liggende woongebouwen. De afmetingen liggen tussen de 20 m2 en 38 m2. De kamers hebben géén balkon. Je zorgt zelf voor een vloer (soms heb je geluk dat de huidige bewoner iets achterlaat). 

Wil je iets veranderen in je kamer? Dat mag! Je kan contact opnemen met de beheerder over wat je wel en niet mag doen in de kamer. 

Welke extra's zijn er?

•    Je fiets parkeer je in de (afgesloten) fietsenstalling onder het complex.
•    Internet en tv regel je zelf.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

In de buurt van het complex zijn verschillende parkeergelegenheden. Parkeren in Arnhem is meestal tegen betaling.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huur je een zelfstandige kamer? Dan kun je in aanmerking komen voor huurtoeslag. Het recht op huurtoeslag hangt af van een aantal voorwaarden. Zo bepaalt de hoogte van je rekenhuur, je inkomen en je vermogen of je recht hebt op huurtoeslag. 

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam De Roos

Bouw

  • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart