Alle informatie over Het Molenhuis met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Dit complex aan de Catharijnestraat ligt vlakbij Sonsbeek park in de wijk Klarendal. Het centraal station en het centrum zijn op loopafstand, hoe ideaal! Het is gelegen in de directe omgeving van het modekwartier. Een supermarkt en andere winkels vind je in de buurt. Kortom, een aantrekkelijke plek om te wonen voor studenten!

Wat voor kamers zijn er?

Het complex telt 20 zelfstandige studentenwoningen uit 1980. De afmeting van de studio is ongeveer 24m2. De kamers hebben géén balkon. Je zorgt zelf voor een vloer (soms heb je geluk dat de huidige bewoner iets achterlaat). 
Wil je iets veranderen in je kamer? Dat mag! Je kan contact opnemen met de beheerder over wat je wel en niet mag doen in de kamer. 

Welke extra's zijn er?

•    Je fiets parkeer je in de (afgesloten) fietsenstalling onder het complex.
•    Internet en tv regel je zelf.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

In de buurt van het complex zijn verschillende parkeergelegenheden. Parkeren in Arnhem is tegen betaling.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huur je een zelfstandige kamer? Dan kun je in aanmerking komen voor huurtoeslag. Het recht op huurtoeslag hangt af van een aantal voorwaarden. Zo bepaalt de hoogte van je rekenhuur, je inkomen en je vermogen of je recht hebt op huurtoeslag. 

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Postcode 6822 CE
  • Complexnaam Het Molenhuis

Bouw

  • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden