Geen objecten gevonden

Alle informatie over Apeldoornseweg met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Karakteristiek pand gelegen op de hoek van de Apeldoornseweg en de Sint Marten. Het zijn twee woningen met elk een eigen voordeur in één pand. Het pand ligt vlakbij Sonsbeek park in de wijk Klarendal. Het centraal station en het centrum zijn op loopafstand, hoe ideaal! In dit pand geldt het recht van coöptatie. Dit betekent dat de huisgenoten zelf een nieuwe bewoner mogen kiezen. 

Wat voor kamers zijn er?

Via de ingang aan de Apeldoornseweg kom je in het souterrain en de begane grond. De Apeldoornseweg heeft 7 kamers met één gezamenlijke keuken (soutterain).
De woning aan de Sint Marten heeft in totaal 10 kamers, gelegen op de 1e en 2e verdieping en de zolder. De afmetingen van de kamers liggen tussen de 11 m2 en 23 m2. Elke verdieping heeft een eigen pantry (de bewoners van de zolder maken gebruik van de voorzieningen op de 2e verdieping). Het gasfornuis in de keuken is voorzien van 4 pitten en een oven. Beide woningen hebben 2 badkamers en toiletten. Op je kamer heb je een eigen wasbak. Je zorgt zelf voor een vloer (soms heb je geluk dat de huidige bewoner iets achterlaat). Sommige kamers op de begane grond en 1e verdieping hebben een vide (verhoging). De vide is ongeveer 1,80m hoog. 

Wil je iets veranderen in je kamer? Dat mag! Je kan contact opnemen met de beheerder over wat je wel en niet mag doen in de kamer. 

Welke extra's zijn er?

  • Je fiets parkeer je in de berging in de voor- of achtertuin
  • Draadloos internet is door huurders zelf georganiseerd
  • Het witgoed is eigendom van de bestaande huurders en verschilt per woning.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

In de directe omgeving kan er, tegen betaling, geparkeerd worden of je kunt bij de gemeente navraag doen voor een vergunning. 

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam Apeldoornseweg

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart