Alle informatie over Utrechtsestraat 63 met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

De Utrechtsestraat 63 is een karakteristiek stadspand in Arnhem. Het ligt vlakbij het Centraal station, maar ook het centrum ligt op loopafstand. Kortom, een aantrekkelijke plek om te wonen voor studenten!

Wat voor kamers zijn er?

Het pand telt 12 onzelfstandige kamers, verdeeld over 3 verdiepingen, voor zowel eerste- als ouderejaars. De afmetingen liggen tussen de 11 m2 en 25 m2. Elke kamer heeft een eigen wasbak. Je zorgt zelf voor een vloer (soms heb je geluk dat de huidige bewoner iets achterlaat). Met je ganggenoten heb je een gezamenlijke keuken (3 fornuizen inclusief oven, 2 koelkasten) en je deelt de douches en toiletten. In het souterrain is alleen een toilet. Sommige kamers hebben een buitenruimte. 

Wil je iets veranderen in je kamer? Dat mag! Je kan contact opnemen met de beheerder over wat je wel en niet mag doen in de kamer. 

Welke extra's zijn er?

  • Aan de achterzijde van het pand, onderzijde tuin, staan fietsrekken waar je je fiets kunt parkeren.
  • In dit complex is bekabeld internet.
  • In het pand is een wasruimte met wasmachine en droger (voor 12 kamers) en een bergruimte.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

In de direcht omgeving kan er beperkt, tegen betaling, geparkeerd worden. 

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam Utrechtsestraat 63

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden