Alle informatie over Pastoorstraat met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Het historische complex is in 1920 – 1925 gebouwd. Het betreft een monumentaal pand dat midden in het levendige winkelgebied van Arnhem ligt. De terrassen aan de Rijnkade en de Grote Markt liggen letterlijk om de hoek. En ook het station is op loopafstand te bereiken zodat je vlot bij de opleidingslocatie komt. Kortom: Een ideale stek voor je studententijd!

Wat voor kamers zijn er?

Het complex telt 24 onzelfstandige kamers. Het gebouw heeft twee woonlagen met elk 12 kamers van verschillende omvang. De afmetingen liggen tussen de 13 m2 en 19 m2. Met je ganggenoten heb je een grote gezamenlijke keuken en je deelt de douches en toiletten. 

Wil je iets veranderen in je kamer? Dat mag! Je kan contact opnemen met de beheerder over wat je wel en niet mag doen in de kamer. 

Welke extra's zijn er?

  • Je fiets parkeer je in de fietsenstalling onder het complex.
  • In dit complex is draadloos internet aanwezig
  • Op elke woonlaag kun je gebruik maken van de wasruimte met wasmachine en droger. 
  • Gezamenlijke woonkeuken. 

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Omdat het complex in het winkelgebied ligt is er geen eigen parkeervoorziening aanwezig. Parkeren kan op de omliggende parkeerterreinen, zowel tegen betaling als met vergunning. 

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam Pastoorstraat

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden