Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Leeuwensteinplein is in 2006 gebouwd en ligt in de wijk Klarendal in Arnhem. Een prima omgeving om te wandelen of hardlopen.

Hier wonen internationale studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De kamers in dit complex verhuren wij via het reserveringssysteem Book Your Room. De HAN geeft vouchers uit waarmee de student een kamer in dit complex boekt.

Wat voor kamers zijn er?

In dit complex zijn 49 onzelfstandige eenpersoons kamers van ongeveer 14m2, waarbij je keuken, toilet en badkamer deelt met twee of drie andere (internationale) studenten. Sommige kamers hebben een balkon.

Welke extra’s zijn er?

  • Draadloos internet is aanwezig
  • In dit complex wonen ook werkende jongeren onder de 30 met de Nederlandse nationaliteit

Is er een lift?

Ja, er is een lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren.

Wat betaal ik voor een kamer?

De actuele huurprijzen vind je in Book Your Room en bij ons woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam Leeuwensteinplein

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats No

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden