Terug naar overzicht

Stadspanden

Nijmegen

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Wij hebben ca. 80 stadspanden in Nijmegen en Arnhem. Dit zijn vaak oude karakteristieke gebouwen in de jaren 30 stijl. De meeste panden liggen dichtbij het centrum of juist bij de onderwijsinstellingen. Handig dus.

De bewoners kiezen zelf een nieuwe huisgenoot als er iemand vertrekt. Dit heet coöptatie. Lees meer over de voorwaarden.

Eerstejaars en ouderejaars kunnen voorgedragen worden voor een kamer. Op deze manier is het dus mogelijk om samen met je beste vriend/vriendin in één huis te wonen. 

Beheerders

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Stadspanden

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Nee
  • Parkeerplaats Nee

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden