Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Het complex Eusebiusplein (achteringang pand aan de Rijnkade) is een karakteristiek stadspand in Arnhem, uit 1865. In 2016 verbouwden wij dit pand tot studentenhuis. Er zijn twaalf kamers verdeeld over vier verdiepingen. Je loopt in nog geen vijf minuten naar hartje centrum. Hou je van drukte en gezelligheid dan is dit studentenhuis misschien iets voor jou.

Wat voor kamers zijn er?

Elke kamer is uniek en de afmetingen verschillen van ± 10 m2 tot 25 m2. De kamers hebben een tv en internetaansluiting en er is een wastafel. Op de begane grond deel je de keuken met de zeven studenten die in het souterrain wonen. Ook deel je een douche en twee toiletten. Op de eerste verdieping is een gezamenlijke keuken die vier studenten met elkaar delen (bewoners van de eerste en tweede verdieping). Hier deel je ook de douche en toilet.

Welke extra’s zijn er?

Heb je zin om met mooi weer even buiten te zitten? Dit kan in de gemeenschappelijke tuin. Deze deel je met internationale studenten van Hogeschool van Hall Larenstein. Zij wonen in het pand aan de Rijnkade.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto langs de weg parkeren. Hiervoor moet je betalen.
Er is geen fietsen- of motorstalling aanwezig. Fietsen en motoren zet je in de fietsenrekken aan de straat.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Arnhem
  • Complexnaam Eusebiusplein

Voorzieningen

  • Fietsenberging Nee
  • Lift Nee
  • Parkeerplaats Nee

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart