Alle informatie over Vossenveld met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Houd je van rust en privacy? Woon je graag in een groene omgeving aan het water? En vind je het oké om zo’n 20 tot 25 minuten te fietsen naar het centrum van Nijmegen en de campus? Dan is Vossenveld een prima optie. Dit complex telt 638 kamers en ligt aan het Maas-Waal kanaal. Vlakbij het complex is een winkelcentrum.

Wat voor kamers zijn er?

In Vossenveld heb je een grote, uitstekend geïsoleerde kamer met een eigen douche. Vloerbedekking en gordijnen zijn standaard aanwezig. De keuken en toiletten deel je met je acht of negen ganggenoten.

Voorrang als je veel reistijd hebt
Reis je langer dan 2 uur (totale reistijd met het OV van je woonadres tot aan station Nijmegen centraal), dan heb je recht op reisurgentie. Wat betekent dat? Als woningzoekende mag je op alle kamers reageren, maar met reisurgentie heb je voorrang op de beschikbare kamers in ons complex Vossenveld (Nijmegen).

Zelfstandig
Op de begane grond zijn ook 32 zelfstandige eenpersoons appartementen. Hier wonen internationale gasten (PhD) van de Radboud Universiteit. 

Ook wonen er internationale studenten van de RU, HAN en Radboudumc in dit complex.

Welke extra’s zijn er?

StudentCar is opgericht door studenten en begrijpt dat alles relaxt en simpel moet blijven.

24/7 toegang tot een auto wanneer het jou uitkomt!? Geen balies, geen sleutels, geen moeite? StudentCar dus! En er staat altijd wel een StudentCar bij jou in de buurt. Ook hier staat een auto. Wil je een auto huren? Kijk voor meer informatie op de site van StudentCar.

En heel handig: op Vossenveld is één keer in de week een fietsenmaker aanwezig.

Is er een lift?

Ja, er zijn meerdere liften

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor je fiets en/of auto.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Vossenveld

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zowel zelfstandig als onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden