Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Talia ligt naast het centraal station van Nijmegen. Makkelijk voor als je eens een keer met het openbaar vervoer op pad wil. In ongeveer vijftien minuten ben je op de fiets bij de onderwijsinstellingen. Naar het centrum kun je lopen of je springt even op je fiets. Je staat dan in minder dan vijf minuten in hartje Nijmegen. Onder dit complex ligt popcentrum Doornroosje. Leuk om een keer een concertje mee te pakken.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn 347 onzelfstandige eenpersoons kamers verdeeld over twee bouwdelen van zeven en tien verdiepingen:

  • 192 onzelfstandige eenpersoons kamers (48 appartementen) voor reguliere studenten
  • 155 onzelfstandige eenpersoons kamers (40 appartementen) voor internationale studenten

Je woont met vier personen in een appartement en deelt de keuken/woonkamer, sanitaire voorzieningen en een loggia/balkon. Je eigen kamer is ca. 15 m2. 

In elk appartement is een kookplaat (gas), koel-/vriescombinatie, wasmachine en wasdroger. Ook ligt er vloerbedekking in de algemene ruimte. De inrichting van de keuken/appartement mag je samen met je medebewoners doen.

In jouw kamer ligt geen vloerbedekking en er hanger ook geen gordijnen. Hier moet je zelf voor zorgen. Wel is er een wastafel met spiegel en lamp. 
In de kluswijzer lees je wat je wel en niet mag doen in het appartement en jouw kamer. Deze kluswijzer en veel meer informatie vind je in de webapp ASK SIMON!

Als een bewoner vertrekt, kies je samen met de andere bewoners een nieuwe huisgenoot (coöptatie). De voorwaarden voor coöptatie vind je op onze website. 

Welke extra’s zijn er?

Wil je afspreken met iemand of bij mooi weer van het zonnetje genieten? Maak gerust gebruik van de daktuin.

Je fiets parkeer je in de fietsenstalling waar plaats is voor ongeveer 4.000 fietsen. Er is een afgesloten ruimte voor fietsen van de bewoners.

Is er een lift?

Ja, er is een lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Het parkeren van je auto aan of nabij het Stationsplein is niet mogelijk.

In de parkeergarage Keizer Karel, onder de van Schaeck Mathonsingel, heeft de gemeente Nijmegen 40 abonnementen gereserveerd voor huurders van Talia. Maandelijkse betaal je € 68,25 (prijspeil 2017). Heb je een auto en wil je deze parkeren? Stuur een e-mail aan wonensshnnl. Wij vertellen je graag hoe het werkt. Je tekent hiervoor een huurcontract.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Bel of mail met de afdeling Wonen voor meer informatie.
Huurtoeslag is niet mogelijk. Dit complex is niet aangewezen voor huurtoeslag.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Talia

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Parkeerplaats Nee

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden