Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Sterrenbosch ligt midden op de campus van de Radboud Universiteit. Achter het complex ligt Park Brakkenstein. Ideaal om naar toe te gaan met mooi weer. Er even tussenuit, en lekker dichtbij.

Ben je een ouderejaars aan de Radboud Universiteit? Dan mag je hier wonen. Dit omdat het complex op het terrein van de Radboud Universiteit staat.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn in totaal 339 zelfstandige eenpersoons appartementen voor ouderejaars. Je hebt je eigen woonkamer met open keuken, slaapkamer en eigen badkamer met douche en toilet. Alles voor jezelf, hoe luxe!

In dit complex vind je ook het Guesthouse. Hier wonen medewerkers, gastonderzoekers of -docenten van het Radboucumc of Radboud Universiteit.

Welke extra’s zijn er?

StudentCar is opgericht door studenten en begrijpt dat alles relaxt en simpel moet blijven. 24/7 toegang tot een auto wanneer het jou uitkomt? Geen balies, geen sleutels, geen moeite? StudentCar dus! Ook bij dit complex staat een auto. Wil je een auto huren? Kijk voor meer informatie op StudentCar.

Is er een lift?

Ja, in ieder bouwdeel is een lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Bij het complex zelf is ruimte voor auto’s in de ondergrondse parkeergarage. Heb je een auto en wil je een parkeerplaats huren? Bel of mail met de afdeling Wonen. Je betaalt € 35,- per maand. Naast het complex kun je je auto ook betaald parkeren.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.

Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.
Ben je jonger dan 23 jaar? Je krijgt dan een korting (jongerenkorting) zodat je toch huurtoeslag kunt aanvragen (dit geldt alléén voor de eenpersoons appartementen). 

Complexbeheerder

  

Gerie                          

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Sterrenbosch

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Contactpersonen

Voorwaarden

  • Doelgroep Ouderejaars

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden