Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Sterrenbosch ligt midden op de campus van de Radboud Universiteit. Achter het complex ligt Park Brakkenstein. Ideaal om naar toe te gaan met mooi weer. Er even tussenuit, en lekker dichtbij.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn in totaal 339 zelfstandige eenpersoons appartementen. Je hebt je eigen woonkamer met open keuken, slaapkamer en eigen badkamer met douche en toilet. Alles voor jezelf, hoe luxe!
In Sterrenbosch is het mogelijk (bij een paar appartementen) toestemming tot inwoning aan te vragen; kun je het toch een soort van zien als tweepersoons! Informeer bij de afdeling Wonen naar de voorwaarden voor inwoning

In dit complex vind je ook het Guesthouse. Hier wonen medewerkers, gastonderzoekers of -docenten van het Radboucumc of Radboud Universiteit.

Welke extra’s zijn er?

StudentCar is opgericht door studenten en begrijpt dat alles relaxt en simpel moet blijven. 24/7 toegang tot een auto wanneer het jou uitkomt? Geen balies, geen sleutels, geen moeite? StudentCar dus! Ook bij dit complex staat een auto. Wil je een auto huren? Kijk voor meer informatie op StudentCar.

Is er een lift?

Ja, in ieder bouwdeel is een lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Bij het complex zelf is ruimte voor auto’s in de ondergrondse parkeergarage. Heb je een auto en wil je een parkeerplaats huren? Bel of mail met de afdeling Wonen. Je betaalt € 35,- per maand. Naast het complex kun je je auto ook betaald parkeren.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.

Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!               

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Sterrenbosch

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden