Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

De kamers van dit complex liggen aan de Sperwerstraat en Graspieperhof. Met de fiets ben je binnen vijf minuten in het centrum van Nijmegen. Lekker dichtbij dus! Naar de onderwijsinstellingen is het ongeveer tien minuten fietsen.

Wat voor kamers zijn er?

Dit complex heeft in totaal 222 zelfstandige eenpersoons appartementen (waarvan drie voor minder valide studenten) van ongeveer 28 m2 verdeeld over drie gebouwen. Ook zijn er negen appartementen voor twee personen.

Je moet zelf zorgen voor vloerbedekking.

Wil je de wanden een kleurtje geven? Dat mag. In ASK SIMON! staat waaraan het schilderwerk moet voldoen. Ook vind je er meer informatie over wat je wel en niet mag aanpassen  in je kamer.

Welke extra’s zijn er?

Gemeenschappelijke ruimte
Wil je eens samenkomen met medebewoners? Dat kan in de gemeenschappelijke ruimte (op de eerste verdieping van elk gebouw). Deze ruimte is gezellig ingericht. Ook is er een keukenblok met koelkast.

Laundrette
Hier kun je je was doen. Handig voor als je geen eigen wasmachine hebt!
Er staan twee wasmachines en twee drogers.

Fietsenstalling
Er zijn twee afsluitbare fietsenbergingen.

Energie
De appartementen zijn energiezuinig omdat er een installatie voor warmtekracht koppeling (wkk) is gebuikt. Ook liggen er zonnepanelen op het dak. Een wkk zorgt voor eigen opwekking van elektriciteit. Hierbij wordt de vrijkomende warmte voor verwarming en warm water gebruikt. Dit levert een aanzienlijke besparing in het energieverbruik op. Je sluit hiervoor een energiecontract met ons af. 

Is er een lift?

Ja, er is een lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Ja, je auto kun je gratis bij het complex parkeren.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaald? Kijk bij het woonaanbod.

Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.
Ben je jonger dan 23 jaar? Je krijgt dan een korting (jongerenkorting) zodat je toch huurtoeslag kunt aanvragen (deze korting geldt alléén voor de eenpersoons appartementen). 

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Orion

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart