Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Dit complex ligt in de wijk Hees. Je fietst in vijf minuten naar het centrum van Nijmegen en het Centraal Station. Binnen twintig minuten fiets je naar de Radboud Universiteit of de HAN.

Wat voor kamers zijn er?

In dit complex zijn 138 semi-zelfstandige eenpersoons appartementen en twaalf zelfstandige tweepersoons appartementen. De eenpersoons appartementen in dit complex beschouwen we als onzelfstandig. Je hoeft dus niet al te wonen bij ons om hierop te kunnen reageren.
Je hebt een eigen keukenblokje, een toilet met wastafel en een ruim balkon. De tweepersoons appartementen zijn voor studenten die willen samenwonen. Hier heb je een eigen keukenblokje, badkamer met douche, toilet en wastafel en een ruim balkon. Meer over samenwonen lees je op onze website.

Welke extra’s zijn er?

  • Op elke verdieping is behalve een aparte doucheruimte ook een grote woonkeuken en een groot gezamenlijk balkon.
  • Op de begane grond zijn fietsenstallingen. 
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het schilderen van je kamer. Je mag de muren en plafonds schilderen in je favoriete kleur. Voor meer informatie over wat wel en niet mag kijk je in ASK SIMON!

Is er een lift?

Ja, er zijn twee liften.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je auto kun je makkelijk kwijt op de parkeerplaats. Dit is gratis.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaald? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Leeuwenstein

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zowel zelfstandig als onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart