Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Jonkerbosch ligt in een parkachtige omgeving aan de rand van het Goffertpark. Heerlijk om een frisse neus te halen! Niet ver van de Radboud universiteit en de HAN.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn 48 ruime onzelfstandige eenpersoonskamers. Je deelt de keuken, douche en toilet met vier tot zes studenten. Als een bewoner vertrekt, zoek je samen met je ganggenoten een nieuwe huisgenoot (co√∂ptatie). De voorwaarden voor co√∂ptatie vind je op onze website.

Er zijn ook twee zelfstandige eenpersoons appartementen.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren. Er is voldoende ruimte.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je iedere maand betaalt? Bel of mail met de afdeling Wonen voor meer informatie.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Jonkerbosch

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Nee
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zowel zelfstandig als onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart