Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Momenteel verbouwen we dit complex. Zie de informatie aan de rechterkant bij Brochures.

Waar ligt het complex?

Het complex Heidepark ligt aan de rand van het Goffertpark. Hardlopen, wandelen, een boekje lezen in het gras of naar een concert? Alles is daar mogelijk! Het ligt niet ver van de onderwijsinstellingen en je fietst in tien minuten naar het centrum van Nijmegen.

Wat voor kamers zijn er?

Het complex heeft in totaal 143 zelfstandige eenpersoons appartementen. Ieder appartement heeft een eigen keuken, douche en toilet. Wat wil je nog meer?!
Het complex bestond uit 106 zelfstandige appartementen. Met de extra bouwlaag op de derde verdieping creëerden we in 2021 35 nieuwe studentenwoningen. Op de 1e en 2e verdieping realiseerden we 2 extra kamers. 

Let op: bij deze 37 nieuwe eenheden moet je zelf een vloer leggen en zelf zorgdragen voor het sauswerk.

Welke extra’s zijn er?

 • Je kunt in de algemene ruimte (via de midden ingang) met andere bewoners samenkomen. Leuk om andere bewoners te leren kennen. Voor het gebruik van deze ruimte gaan we regels opstellen zodra deze ruimte in gebruik wordt genomen. 
 • Ook is er een ontmoetingsruimte waar je elkaar kort kunt treffen.
 • Er is een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik aanwezig. Op de bovenste verdieping is er per gang een wasmachine en wasdroger.
 • Je kookt (bij de nieuwe appartementen) op inductie. Let op het gebruik van de juiste pannen!
 • Bij bepaalde appartementen hangt (elektrisch bedienbare) zonwering.

Reserveren studieruimte

Wil je online een plekje reserveren om rustig te kunnen studeren? Dit doe je via deze website.
De eerste keer moet je een inlog aanmaken. Deze kan je daarna voor alle reserveringen gebruiken. Kies de dag die je wilt en een kamer die beschikbaar is voor die dag. De minimale duur is 2 uur.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren. Er is voldoende ruimte bij het complex of langs de weg.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

 • Plaats Nijmegen
 • Complexnaam Heidepark

Voorzieningen

 • Fietsenberging Ja
 • Lift Nee
 • Parkeerplaats Ja

Bouw

 • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart