Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Graafse Ringpad ligt niet ver van de onderwijsinstellingen en op iets meer dan tien minuten fietsen van de binnenstad. Het complex ligt aan een mooi aangelegde tuin.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn 72 onzelfstandige eenpersoonskamers met een wastafel. Je deelt met zes personen een grote woonkeuken, twee douches en twee toiletten.

Als een bewoner vertrekt, kies je samen met de andere bewoners een nieuwe huisgenoot (coƶptatie). De voorwaarden voor coƶptatie vind je op onze website. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. 

Is er een lift?

Nee, er is geen lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren. Er is voldoende ruimte bij het complex of langs de weg.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaald? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Graafse Ringpad

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Nee
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden