Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

De Gouverneur ligt aan NS-station Heyendaal.
Je loopt zo naar de HAN- en de universiteitscampus. Op de fiets ben je in een paar minuten bij het Radboud Sportcentrum, in het centrum van Nijmegen en bij de supermarkt.

Wat voor kamers zijn er?

Dit complex heeft 207 zelfstandige appartementen. 173 eenpersoons- en 34 tweepersoons appartementen. In een paar eenpersoons appartementen mag je met twee personen wonen. Informeer bij de afdeling Wonen naar de voorwaarden voor inwoning! De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche en wc. Alles voor jezelf, wat een luxe!

Is er een lift?

Ja, er is een lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Onder het gebouw zijn parkeerplaatsen. Deze zijn gekoppeld aan een paar appartementen.
Heb je geen auto? Je mag de parkeerplaats aan een andere bewoner onderverhuren. Geef dit wel even aan ons door.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag mogelijk vanaf 23 jaar.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Gouverneur

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Ja
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart