Geen objecten gevonden

Alle informatie over Galgenveld met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Het complex ligt heel centraal ten opzichte van voor jou belangrijke locaties. Je loopt zo naar de HAN- en de universiteitscampus. Op de fiets ben je in een paar minuten bij het Radboud Sportcentrum, NS-station Heyendaal, in Nijmegen centrum en bij de supermarkt.

Wat voor kamers zijn er?

Er zijn 6 gebouwen en een woontoren, met in totaal 500 kamers. Je hebt je eigen woon- en slaapkamer, een douche en toilet. Je deelt alleen de keuken met zes of zeven ganggenoten. Wel zo gezellig! Ook zijn er 50 zelfstandige eenpersoons appartementen, meerdere gemeubileerde kamers voor internationale studenten en 22 zelfstandige appartementen voor studenten met kind(eren).

Welke extra’s zijn er?

StudentCar is opgericht door studenten en begrijpt dat alles relaxt en simpel moet blijven. 24/7 toegang tot een auto wanneer het jou uitkomt? Geen balies, geen sleutels, geen moeite? StudentCar dus! Er is altijd wel een StudentCar bij jou in de buurt. Ook bij dit complex staat een auto. Wil je een auto huren? Kijk voor meer informatie op de site van StudentCar.

Is er een lift?

Ja, maar niet in elke gebouw.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren. Er is voldoende ruimte. Ook zijn er fietsenstallingen.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Nijmegen
  • Complexnaam Galgenveld

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja
  • Lift Nee
  • Parkeerplaats Ja

Bouw

  • Type woning Zowel zelfstandig als onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart