Geen objecten gevonden

Terug naar overzicht

Boeckstaetehof

Nijmegen

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Het complex ligt centraal in Nijmegen en is eenvoudig te bereiken via de grote aanvoerwegen. De binnenstad is een klein kwartier fietsen en het Goffertpark ligt op wandelafstand. De bewoners van Boeckstaetehof ondervinden nauwelijks hinder van verkeersgeluid. Dit komt door de ligging op een terp en de aangebrachte geluidswerende voorzieningen.

Wat voor kamers zijn er?

 • Boeckstaetehof heeft volledig zelfstandige driekamerappartementen. In deze appartementen wonen afgestudeerden die bij SSH& in een studentenkamer woonden. De vrijkomende appartementen verhuren wij sinds mei 2017 niet meer aan afgestudeerden.

Sinds mei 2017 verbouwen wij de vrijkomende appartementen. In deze appartementen delen de drie bewoners van een appartement de woonkeuken, badkamer en toilet.

 • In de verbouwde appartementen wonen internationale studenten van de Radboud Universiteit (RU) en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Deze kamers zijn gemeubileerd. Vanaf de zomer van 2019 verhuurt SSH& hier ook gemeubileerde kamers aan studenten die tijdelijk woonruimte zoeken.
  Er zijn twee type appartementen: Type A3 en Type A4. Mogelijk in spiegelbeeld. 
 • In twee verbouwde appartementen wonen reguliere studenten. 
  De zes kamers leverden wij kaal op; zonder vloerbedekking maar sausklaar. Er is een internetaansluiting aanwezig in de kamer. TV kijk je alleen in de woonkeuken want in je kamer is geen aansluiting. De algemene ruimten zijn volledig afgewerkt met vloerbedekking en gesausde wanden. De keuken is voorzien van een koelkast en kookplaat. Er is een wasmachine-aansluiting aanwezig. Willen jij en je huisgenoten een wasmachine, droger of stofzuiger huren dan kun je dit aangeven bij de beheerder.
  Er zijn twee type appartementen: Type A3 en Type A4. Mogelijk in spiegelbeeld.
  Meer informatie over deze kamers vind je ook in ASK SIMON!
 • De hoekappartementen bieden wij aan studenten met een duo-registratie bij SSH& aan.
  Er zijn twee type appartementen: Type B en Type C. Meer informatie vind je ook in ASK SIMON!

Is er een lift?

Ja, er zijn twee liften.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Je kunt je auto gratis parkeren. Er is voldoende ruimte bij het complex.

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.

Beheerder 

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

 • Plaats Nijmegen
 • Complexnaam Boeckstaetehof

Voorzieningen

 • Fietsenberging Ja
 • Lift Ja
 • Parkeerplaats Ja

Bouw

 • Type woning Zowel zelfstandig als onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart