Geen objecten gevonden

Alle informatie over jouw complex met 1 druk op de knop!  

Waar ligt het complex?

Lijkt het jou ideaal om midden op de campus van de Radboud Universiteit te wonen? Dan zijn onze studentenwoningen in ons complex Nestor misschien iets voor jou! Nestor is een voormalig verpleegstersflat en ligt op de campus tegenover Huize Heyendaal, aan de Gerard van Swietenlaan 4. Het complex heeft 156 zelfstandige studio’s en 3 kamers met gedeelde voorzieningen. Vijf zelfstandige studio’s zijn bestemd voor internationale PhD studenten. Lopend ben je zo op de Universiteit of op de HAN. Het is ongeveer tien minuten fietsen naar de binnenstad van Nijmegen en er is een bushalte dichtbij.

Eerste rookvrije complex van SSH&

Het complex is het eerste geheel rookvrije complex van SSH&. Het is gelegen op het terrein van het Radboudumc dat sinds 1 januari 2020 een rookvrij terrein is. SSH& hanteert daarom ook deze regel. 

Wat voor kamers zijn er?

In Nestor zijn verschillende typen (38!) woningen. Deze zijn gelegen in het souterrain, begane grondeerste verdieping, tweede verdieping, derde verdieping, vierde verdieping en vijfde verdieping.
In het souterrain heb je mooie hoge plafonds. Op de zolder woon je sfeervol onder het schuine dak. 

De 3 onzelfstandige kamers bevinden zich op de eerste verdieping (type 30, huisnummer 66). Je deelt de keuken, douche en toilet met 2 andere huisgenoten. In het complex is ook een zelfstandige kamer voor een mindervalide student. Deze kamer is gelegen op de begane grond. 

Is er een lift?

Tot de 4e verdieping kun je gebruik maken van de lift.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

Bij het complex zijn géén parkeerplaatsen voor bewoners van SSH&. Dichtbij vind je twee openbare en 1 mindervalide parkeerplaats. Hiervoor moet je betalen. In de buurt vind je de parkeergarage van het ziekenhuis. Daar kun je betaald parkeren, misschien handig voor als er iemand bij je op bezoekt komt?

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk binnenkort bij het woonaanbod.

Beheerder 

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Locatie op kaart