Alle informatie over Pastorie in Malden met 1 druk op de knop!

Waar ligt het complex?

Houd jij van de rust van een dorp, maar wil je toch snel op de onderwijsinstelling kunnen zijn? Dan is deze locatie misschien iets voor jou. Met de fiets ben je binnen twintig minuten op de campus en daarnaast is er ook een rechtstreekse busverbinding!

De Pastorie ligt in het centrum van Malden aan de Kerkplein 4. Bij de kerk, bioscoop, cafés en winkels. En de markt heb je wekelijks voor je deur!

In de toekomst vind je in deze kerk een cultureel centrum, kun je er wonen, maar blijft het gedeeltelijk ook een kerk. Het duurt nog even voordat deze plannen gerealiseerd worden. Tot die tijd kan SSH& hier tijdelijk studenten huisvesten. Het werkgedeelte van de pastorie blijft nog gedeeltelijk in gebruik, maar dit is niet van SSH&

Wat voor kamers zijn er?

In de Pastorie zijn 8 kamers gelegen met gemeenschappelijke voorzieningen waaronder een grote, zonnige tuin. Met je ganggenoten deel je één keuken, 2 douches en 2 toiletten. 
Je zorgt zelf voor het sausen van je kamer (wij sauzen alleen de gipsplaten) en voor gordijnen. De kamer is voorzien van vloerbedekking die wij eenmalig vooraf laten reinigen voordat de allereerste bewoners erin gaan.

De voordeur is de ingang voor kamer 1. De achterdeur is de ingang voor kamer 2 t/m 8.

De kamers zijn beschikbaar tot en met 31 juli 2022. Je kunt het contract tussentijds opzeggen met een maand opzegtermijn.

Welke extra's zijn er?

De wasmachine is in de ‘kelder’ gelegen.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift aanwezig.

Ik heb een auto, kan ik deze parkeren?

In de directe omgeving kan er gratis geparkeerd worden. 

Wat betaal ik voor een kamer?

Ben je benieuwd naar wat je maandelijks betaalt? Kijk bij het woonaanbod.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Beheerder

Naast complexbeheerders, kom je op je complex ook klantbeheerders tegen. De klantbeheerders zijn jouw eerste aanspreekpunt en werken met je samen aan een goed leef- en woonklimaat op je complex. Ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je betrokken wordt bij projecten of andere zaken die op je complex spelen. De complexbeheerders houden zich bezig met het dagelijks onderhoud op de complexen en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat de beheerders nauw met elkaar samenwerken, zijn ze je nog beter van dienst. Wie de klant- en complexbeheerders van je complex zijn, lees je op de pagina over de clusterkantoren. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt of iets met ze wilt bespreken!

Algemeen

  • Plaats Malden
  • Complexnaam Pastorie Malden

Bouw

  • Type woning Onzelfstandig

Contactpersonen

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden