Arnhem Kamers

Arnhem de studentenstad

Je studententijd gaat bijna beginnen en je wilt graag op kamers gaan in Arnhem. De stad is erg mooi en heeft studenten veel te bieden. Denk eens aan het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Een mooie tijd staat op je te wachten in Arnhem. Wij helpen je graag om een thuis te creëren in deze nieuwe stad.

Een eigen plek

Op kamers gaan is een onderdeel van het studentenleven. Door op kamers te gaan kan jij je ultiem ontwikkelen en beginnen aan dit toffe nieuwe hoofdstuk. SSH& helpt jou graag hierbij. We bieden veel fijne en betaalbare kamers aan in Arnhem. Jij maakt elke week kans op een kamer in Arnhem dankzij ons kamer verdelingssysteem. Ooit begonnen we als studentenhuisvester in Nijmegen, nu zijn we uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen en Arnhem.

SSH& als studentenhuisvester

Met onze 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden staan wij klaar voor alle studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. Natuurlijk helpen we ook graag aanverwante doelgroepen, zoals internationals. We staan voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening in deze steden.

Reageren op het aanbod

Je maakt bij SSH& dankzij het lotingsysteem elke week kans op een kamer. Nadat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website kan je elke woensdag vanaf 12:00u reageren op het nieuwe aanbod. In Arnhem kan je meteen op onze kamers als woningen reageren.

Hopelijk kunnen we ook jou helpen bij je zoektocht naar een fijn thuis in Arnhem. Ervaar de mooiste tijden van je studentenjaren in een kamer of woning van SSH&. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon