Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Wij zijn Wonen!

Bekijk onze vacatures!

Hier wonen studenten

De afdeling Wonen is, met bijna 35 mensen, de grootste afdeling bij SSH&. Moniek Bens is onze manager. Op deze afdeling werken medewerkers frontoffice, klantbeheerders en een aantal specialisten. Zij gaan over verhuurbeleid, bewonersparticipatie, communicatie en sociaal beheer. 

Dicht bij de student

Als je voor Wonen werkt, sta je dicht bij de student. Wonen is het eerste aanspreekpunt voor huurders en voor woningzoekende studenten. Zij nemen via de telefoon en mail contact op en worden dan door de medewerkers frontoffice geholpen in hun zoektocht naar een kamer. Of bij hun vraag over hun kamer of contract. Ook zorgen we er op deze afdeling voor dat de vrijkomende kamers weer worden geadverteerd en verhuurd. En dat de systemen voor verhuur up-to-date blijven. De medewerkers frontoffice werken nauw samen met de klantbeheerders op de complexen om huurders te helpen. 

Word jij mijn nieuwe collega?

Kort stukje van een beheerder met foto

Word jij mijn nieuwe collega?

Kort stukje van een specialist met foto

Studentgedreven

De beheerders werken op onze complexen, vanuit hun clusterkantoren. Klantbeheerders zijn verantwoordelijk voor het opleveren van kamers en het uitreiken van nieuwe sleutels, maar ze zijn er ook voor de leefbaarheid op de complexen en voor het welzijn van de student. Zij zijn het eerste persoonlijke aanspreekpunt van onze huurders en denken graag mee om onze complexen leuker, schoner en meer leefbaar te maken. Zo zijn er op onze complex Sterrenbosch en Westerhelling samen met bewoners moestuinen aangelegd. En hebben we op Boeckstaetehof en Welgelegen een outdoor gym gerealiseerd. Maar ook de minder leuke dingen horen erbij, zoals het ingrijpen bij overlast.

Samen SSH&

Op de afdeling Wonen wordt veel samengewerkt; met andere collega's van Wonen, met andere afdelingen en met onze doelgroep. Altijd met het doel om het voor de student gemakkelijker te maken. 

Wil jij graag werken voor de afdeling Wonen? Kijk dan op de vacature-pagina of er een leuke vacature openstaat. 

Een leuke quote over ons werk

De auteur- functie

Wist je dat?

Wist je dat er ook een aantal huurders voor de Afdeling Wonen werken? Deze studenten wonen bij SSH& en hebben ook een bijbaantje bij hun verhuurder. En daar zijn we heel blij mee! 

Bekijk de openstaande vacatures