Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Wij zijn Vastgoed!

Bekijk onze vacatures!

Goede & betaalbare huisvesting voor studenten

De Afdeling Vastgoed bestaat uit 21 medewerkers. Moniek Derks is onze manager.  

Vastgoed is verantwoordelijk voor – de naam zegt het al – het vastgoedmanagement van SSH&. Vastgoedmanagement gaat over het plannen, ontwikkelen, realiseren, beheren, verwerven en afstoten van vastgoed. En daar komt best wat bij kijken!

Van loszittend schroefje tot nieuwbouwprojecten

Deze afdeling gaat over het vastdraaien van een loszittend schroefje tot aan de ontwikkelingen van grote nieuwbouwprojecten. Ze bestaat daarom uit een flinke club mensen met allemaal verschillende functies.
Onze complexbeheerders en technisch beheerders staan dicht bij de student. Zij werken vanuit clusterkantoren en komen bij bewoners over de vloer voor het uitvoeren van reparaties. Maar, ze zijn ook verantwoordelijk voor het inspecteren en signaleren voor de onderhoudsbegroting. Beheerders werken nauw samen met de afdeling Wonen, met projectleiders en met externe partijen, zoals de schilder-, aannemers- en installatiebedrijven die we inhuren. 

Word jij mijn nieuwe collega?

"Een korte anekdote"

Word jij mijn nieuwe collega?

"Een korte anekdote"

Trap omhoog en dan naar rechts

De rest van Vastgoed vind je in principe op ons kantoor aan de Laan van Scheut, op de eerste verdieping. Maar, we doen aan flexwerken, dus het is ook niet ongewoon om vanuit een clusterkantoor te werken of vanuit huis.

Projectleiders van SSH& houden zich bezig met het plannen, voorbereiden en uitvoeren van planmatig onderhoud en met duurzaamheidsprojecten. Zij adviseren over de onderhoudsplannen en nemen nieuwe panden in beheer. Projectontwikkelaars gaan over de aankoop/ aanhuur en verkoop van vastgoed. Ze doen haalbaarheidsonderzoeken, bereiden contracten en projectplannen voor en geven advies.

 

Een leuke quote over ons werk

De auteur- functie

De Medewerker Vastgoed, Adviseurs Vastgoed, Medewerker Vastgoedonderhoud en de Adviseur Inkoop houden zich meer bezig met beleid en de ‘staf’- werkzaamheden. Zij gaan over de administratieve ondersteuning rondom onderhoud, projectadministratie, geven advies en bereiden afdelingsbeleid voor, zoals duurzaamheidsbeleid. Onze Adviseur Inkoop gaat over het aanbestedingsbeleid en over contract- en leveranciersmanagement. De Medewerker Vastgoedonderhoud stelt de meerjarenonderhoudsbegroting op en bewaakt deze. Kortom, een diverse club mensen.

Iets voor jou?

Denk je dat een baan voor onze afdeling Vastgoed bij je past? Kijk dan op de vacature-pagina of er een leuke vacature openstaat. 

 

Bekijk de openstaande vacatures