Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Wij zijn Bestuursondersteuning

Bekijk onze vacatures!

Klein maar fijn..

De afdeling Bestuursondersteuning is de kleinste afdeling van SSH&. De afdeling telt vijf medewerkers die heel verschillend werk doen. Kees Stunnenberg, directeur-bestuurder, geeft leiding aan deze ‘bonte’ afdeling die bestaat uit een bestuursassistent, concerncontroller, beleidsadviseur, HR-adviseur en een medewerker HR administratie.

Deze afdeling houdt zich bezig met personeelsbeleid, met het secretariaat van diverse overleggen, zoals die van het managementteam en de raad van commissarissen. Maar ook de collega’s die zich bezig houden met wet- en regelgeving, governance en het toetsen van bedrijfsprocessen en protocollen, horen bij deze club.

Word jij mijn nieuwe collega?

Verhaalte van een collega van de bestuursondersteuning

Word jij mijn nieuwe collega?

Kort stukje van een specialist met foto

Wat wij doen

De bestuursassistent is de rechterhand van de bestuurder. Ze zorgt ieder jaar voor een complete governance-agenda en voert het secretariaat uit van diverse overleggen. Maar ook het regelen van een bloemetje voor een collega die is verhuisd of de catering voor een overleg is bij haar in goede handen.

De concerncontroller heeft eigenlijk een onafhankelijke positie binnen SSH&, maar is bij ons collega van Bestuursondersteuning. Wel zo leuk voor onze concerncontroller. Ze toetst of SSH& ‘in control’ is en of beleidsontwikkelingen bijdragen aan de doelstellingen van SSH&. Ze adviseert de directeur-bestuurder en de raad van commissarissen over voorgenomen besluiten of belangrijke documenten en kijkt daarbij naar financiële gevolgen en of eventuele risico’s goed in beeld zijn.

De beleidsadviseur is van de diverse reglementen, statuten, protocollen en beleidsstukken. Zij stelt ze, vaak samen met collega’s, op en zorgt dat ze actueel blijven. Onze beleidsadviseur is ook secretaris van het overleg met onze huurdersorganisatie. De leuke contacten met onze doelgroep vormen een leuke afwisseling op het papierwerk!
 

Een leuke quote over ons werk

De auteur- functie

HR hoort ook bij deze afdeling en bestaat uit twee mensen: een HR-adviseur en een medewerker HR administratie. HR adviseert en ondersteunt de leidinggevenden bij SSH& en gaat over het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verzorgen van allerlei soorten correspondentie: bijvoorbeeld bij in- of uitstroom van collega’s. Maar ook duurzame inzetbaarheid, leren en ontwikkelen, vitaliteit en cultuur zijn thema’s waarmee de HR zich bezighoudt.     

Wist je dat?

Wist je dat "medewerker HR administratie" de ‘jongste functie’ is van de afdeling? In 2023 is deze functie aan Bestuursondersteuning toegevoegd ter ondersteuning van de HR-adviseur. 

Bekijk de openstaande vacatures