Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Wij zijn Bedrijfsvoering

Bekijk onze vacatures!

Welkom bij Bedrijfsvoering!

De afdeling Bedrijfsvoering is een club van ongeveer 18 mensen. Hier worden de werkzaamheden gedaan rondom financiën, inkoop, personeelszaken, juridische zaken, ICT, informatiemanagement, en debiteurenbeheer. Jan Willem de Bruijn is manager.

Als je bij Bedrijfsvoering werkt, dan werk je voor een super leuke afdeling en doe je belangrijk werk: goed werk voor onze huurders, voor collega’s en voor SSH&. 
Debiteurenbeheer staat dicht bij de student en heeft direct contact met huurders: deze collega’s gaan over het incasseren van de huur, het verwerken van betalingen, maar houdt zich ook bezig met het signaleren en optreden bij betalingsproblemen.

Word jij mijn nieuwe collega?

Verhaalte van een collega van de bestuursondersteuning

Word jij mijn nieuwe collega?

Kort stukje van een specialist met foto

Naast het verwerken van huurinkomsten, zijn er ook collega’s die zich bezig houden met het bepalen en het verrekenen van de servicekosten, de jaarlijkse huurverhoging en met inkoop van energie. Onze financial controller gaat over de begroting en kasstromen van SSH&. En niet geheel onbelangrijk: de salarissen worden op deze afdeling uitbetaald. Daar worden de collega’s dan weer heel blij van.

Met de tijd mee gaan

ICT houdt zich bezig het beheer, onderhoud en de vervanging van systemen van SSH&, maar ook met automatisering en informatiemanagement. Er komt IT-technisch namelijk veel bij kijken om kamers te verhuren aan studenten. Denk aan de applicaties voor woningzoekenden en huurders, maar ook de systemen waar wij ons werk in doen. En met studenten als doelgroep gaan de ontwikkelingen snel.  

Tot slot zorgt onze Privacy Officer ervoor dat de AVG wordt nageleefd binnen de hele organisatie en ziet erop toe dat de privacy en dataverwerking volgens de regels gaat. Kortom verschillende mensen, met verschillende functies. Maar toch ook weer een hechte club.

 

Een leuke quote over ons werk

De auteur- functie

Wist je dat?

Wist je dat de afdeling Bedrijfsvoering graag hetzelfde gekleed gaat naar de kerstborrel? Het is elk jaar weer afwachten wat voor een entree ze maken...

Bekijk de openstaande vacatures