Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

We zijn er voor studenten die op kamers willen!

BEKIJK VACATURES

Welkom bij SSH&!

De student op één

SSH& is een non-profit organisatie. Een woningcorporatie voor studenten die in Nijmegen en Arnhem op kamers willen. Werken bij SSH& betekent dat je dagelijks je steentje bijdraagt aan het studentenleven van vandaag de dag. 

Ons kantoor

Het hoofdkantoor van SSH& staat in Nijmegen, op de HAN campus. Daarnaast hebben we nog drie clusterkantoren in Nijmegen en een clusterkantoor in Arnhem (Presikhaaf).

We hebben flexibele werkplekken: er wordt gewerkt vanuit  het hoofdkantoor, de clusterkantoren en vanuit huis. Overleggen kan bij ons in "de collegezaal", in "de kroeg" , in "de woonkamer", via Teams, of even snel bij het koffieapparaat. 

Dit mag je verwachten

De arbeidsvoorwaarden bij SSH& zijn grotendeels vastgelegd in de cao Woondiensten. Daarnaast mag je rekenen op:

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer
  • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen (persoonlijk opleidingsbudget)
  • Super leuke activiteiten met collega's
Informele sfeer

Een grapje op z'n tijd moet kunnen. Even binnenlopen bij je manager om te vragen hoe het weekend was, ook. Er hangt bij ons een informele sfeer en je mag bij ons jezelf zijn.

Activiteiten

Als je bij SSH& werkt kun je sowieso rekenen op een jaarlijks bedrijfsuitje, een zomerbarbecue en een kerstmarkt. Maar met je collega's naar de Nijmeegse Vierdaagse Feesten gaan, is ook niet ongewoon. Met 67 medewerkers is de club overzichtelijk, maar de opkomst bij leuke activiteiten altijd groot genoeg!

Solliciteren bij SSH&

Onze vacatures staan op de vacaturepagina. Maar, ook als er niks tussenstaat, mag je gerust een open sollicitatie sturen naar sollicitatiesshnnl

 

Hier komt een leuke quote

Collega

Waar wil je aan de slag?

Bij SSH& werken ongeveer 70 medewerk(st)ers verdeeld over 4 afdelingen:
Vastgoed

De afdeling Vastgoed houdt zich bezig met projectontwikkeling en het beheer van onze complexen.

Wonen

Wonen is het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en voor woningzoekende studenten. 

Bedrijfsvoering

Deze afdeling gaat over de financieel-economische aspecten van SSH&. Maar ook over automatisering en de coördinatie van de informatieverstrekking.

Bestuursondersteuning

Deze afdeling houdt zich bezig met personeelsbeleid, met het secretariaat van diverse overleggen, zoals die van het managementteam en de Raad van Commissarissen.

Beschikbaarheid eerst

SSH& is een overzichtelijke organisatie met een informele cultuur. Maar, we hebben grote ambities voor de komende jaren, die draaien om het woonaanbod, onze dienstverlening, betaalbaar- en duurzaamheid, kwaliteit en onze maatschappelijke rol. Onze nadruk ligt daarbij op voldoende beschikbaarheid van kamers: er gebeurt veel op de huidige woningmarkt en daar willen wij flexibel in meebewegen.

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil je graag bijdragen aan goede en betaalbare huisvesting voor studenten? En werk je graag in een informele omgeving, waar de lijntjes kort zijn? Dan voel je je vast bij ons thuis!

Bekijk vacatures

Hoe werkt solliciteren bij SSH&?

Heb je een leuke vacature gezien en wil je solliciteren?  We leggen je graag uit hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet, zodat jij weet wat je kan verwachten.

Je solliciteert

Je hebt een leuke vacature gezien en je besluit dat je wilt solliciteren. Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV via sollicitatiesshnnl. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Zodra je sollicitatie bij ons is binnengekomen, krijg je ontvangstbevestiging in je mail.

Problemen met het versturen van de sollicitatie of ontvang je geen ontvangstbevestiging? Neem gerust contact op met de contactpersoon genoemd in de vacature.

We nemen contact op

Als we in de vacature een sluitingsdatum noemen, ontvang je uiterlijk 3 werkdagen na deze datum een bericht van ons. Als we geen sluitingsdatum in de vacature noemen, nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. Je ontvangt van ons één van de volgende reacties:  

  1. Als we enthousiast zijn, nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 
  2. Als we vragen of twijfels hebben, nemen we telefonisch contact met je op om dit te bespreken. 
  3. Als we te weinig aanknopingspunten zien, dan ontvang je een mail met deze conclusie. Zien we voor de toekomst wel aanknopingspunten? Dan vragen wij je of we je CV even mogen bewaren.
Elkaar ontmoeten

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Dit gesprek voer je meestal met de toekomstige leidinggevende en iemand van HR. Onze voorkeur is om elkaar live te ontmoeten, maar online is ook mogelijk. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je meebrengt zowel als persoon als inhoudelijke ervaring. Wij vertellen je wat over onze organisatie en de functie. Het doel van het gesprek is om erachter te komen of er een eerste klik is: pas jij binnen SSH& en op de functie én word jij blij van SSH& en de functie ?

Tweede gesprek

Na het eerste gesprek, volgt een tweede gesprek.Tijdens dit gesprek maak je meestal kennis met een of enkele directe collega’s en wordt er dieper ingegaan op de functie, het team en jouw ervaring, motivatie en competenties. Soms loop je ook een paar uurtjes mee met een toekomstige collega om een goed beeld te krijgen van wat je in de praktijk te wachten staat. 

Arbeidsvoorwaarden

Voelt het van beide kanten goed? Super! Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we jou een salarisvoorstel doen en alle overige arbeidsvoorwaarden bespreken. Dit gesprek heb je met je leidinggevende en iemand van HR. We ontvangen ook graag een referent van je, die we kunnen bellen om wat informatie over jou in een vorige baan in te winnen.  

Is het een JA?

Als jij en wij na het arbeidsvoorwaardengesprek nog steeds enthousiast zijn en alle arbeidsvoorwaarden akkoord zijn, dan gaan we de arbeidsovereenkomst opstellen, een VOG aanvragen en je indiensttreding verder in orde maken. Dan word je officieel lid van onze club! Welcome aboard!