No objects found

Vacancies

As a housing construction corporation, SSH& falls under the CAO Woondiensten (collective labour agreement for housing services). The CAO Woondiensten arranges the collective labour conditions for employees active in housing corporations, including wage policy.

Klantbeheerder Short Stay (32-36 uur)

Als klantbeheerder short stay ben je samen met een collega de spin in het web voor de internationale studenten die tijdelijk bij ons komen wonen. Ben jij een kei in het verbeteren van klantbelevingen, sta je graag tussen de studenten, is communiceren en samenwerken je op het lijf geschreven? Houd je daarnaast van afwisseling in je werk? Dan zoeken wij jou voor onze afdeling Wonen! Lees hier meer over de vacature Klantbeheerder Short Stay!

Klantbeheerder

Ben jij een kei in het verbeteren van klantbelevingen, sta je graag tussen de studenten, is communiceren en samenwerken je op het lijf geschreven? Houd je daarnaast van afwisseling in je werk? Dan zoeken wij jou voor onze afdeling Wonen! Meer weten over de functie van klantbeheerder? Lees dan snel verder!

Controller (32 - 36 uur)

Ben jij ambitieus, gedreven en op zoek naar een volgende stap als controller? Bij SSH& zoeken we iemand die affiniteit heeft met cijfers, studenten en vastgoed. Geen solist, maar een echte teamspeler die eigenaarschap toont voor zijn/haar bijdrage. We zijn een professionele en slagvaardige organisatie met brede functies. Je bent zowel financial- als business controller. Je bent communicatief sterk – mondeling en schriftelijk - en vindt het leuk om samen met en voor studenten te werken. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder!