Nieuw ondernemingsplan SSH& 'Samen voor student en stad'!

Publicatiedatum: 14-12-2020

 

Samen voor student en stad’, zo luidt de veelzeggende titel van ons Ondernemingsplan 2021-2025. Met onze ambities – uitgewerkt in vijf speerpunten – sluiten we aan op de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners en op de actuele ontwikkelingen in de wereld van studentenhuisvesting.

Samen staan we sterk

Goed en betaalbaar wonen voor studenten is en blijft onze focus. En dat maken we graag samen met anderen mogelijk, omdat we geloven in de kracht van samenwerking. Samen betekent ook dat je verwachtingen mag uitspreken. Bij onze ambities omschrijven we daarom niet alleen wat we zelf gaan doen in de komende jaren, maar ook wat we van anderen vragen. Samen staat als één van onze drie klantwaarden niet voor niets centraal in onze klantvisie.

In de afgelopen maanden voerden we betekenisvolle gesprekken met medewerkers, huurdersorganisatie en stakeholders, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen en collega-corporaties. We zijn trots dat we dit ondernemingsplan, ondanks de coronacrisis, samen met hen hebben kunnen maken.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je ons ondernemingsplan.

 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden